Menü
Menü
Prága - Karlovy Vary - Kutna Hora
Csehország / Körutazás Csehországban / Körutazás Csehországban
Utazás módja: Busz
Ellátás: Reggeli
Szálláskategória: Hotel ***
Szobatípus: 2 ágyas szoba, Budapestről
Időtartam: 3 éj
Utazás azonosító: 270388
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.

utazás módja: busz
időtartam: 4 nap / 3 éj
ellátás: svédasztalos reggeli
szállás: egyszerű, háromcsillagos prágai szálloda H. Slavia
utazáshoz szükséges: érvényes útlevél vagy  személyi igazolvány
Csehország hivatalos fizetőeszköze: Cseh Korona - CZK
(az útközbeni WC használatra érdemes apró Eurot vinni)

Felszállási lehetőségek:

  • 06:15 Bp., Népliget, Planetárium bejárata előtt
  • 06:45 Bp. XI. Fehérvári út 95. (Fehérvári-Mérnök u. sarok)
  • 07:45 Tatabánya, Győri út, Penny Market oldalában
  • 08:30 Győr, M1, Arrabona pihenőhely
  • 09:15 Mosonmagyaróvár, M1, MOL kút

PROGRAM:

1. nap
Indulás Budapestről a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint. Érkezés Prágába a szálláshelyünkre a kora délutáni órákban. Miután elfoglaltuk szállásunkat, villamossal Prága belvárosába megyünk és délutáni városnézés keretében megtekintjük a Zsidónegyedet. Visszaérkezés a szállodába a kora esti órákban.

2. nap
Reggeli után autóbuszunkkal Prága központjába megyünk, az egész napot itt töltjük. Gyalogos városnézés keretében idegenvezetővel megtekintjük Európa talán legszebb barokk belvárosának nevezetességeit. Megnézzük a Károly hidat, a Hradzsint, az Óratornyot, sétálunk a Vencel téren, de szabadprogramra is lehetőség van. Délután, fakultatív program keretében egy egyórás moldvai hajókiránduláson vehetünk részt, ahol egy pohár cseh sörrel is megkínálnak minket. A fakultatív hajókirándulás foglaláskor, de legkésőbb 30 nappal indulás előtt fizetendő, helyszíni befizetésre nincs lehetőség. Hajókirándulás részvételi díja: 3000 Ft/fő. Késő délután autóbuszunkkal visszautazunk a szállodába.

3. nap
Reggeli után Karlovy Varyba utazunk, melyet IV. Károly alapított és a mai Csehország, valamint az egykori Monarchia legjelentősebb fürdővárosa. A XVIII. sz- tól indult igazi virágzásnak és mára a világ egyik legjelentősebb fürdővárosa lett. Csodálatos palotái között sétálva érezzük a mai napig is az egykori úri világ hangulatát. A nap folyamán a világhírű Becherovka múzeumot is meglátogatjuk, ahol akár vásárolhatunk is a csehek nemzeti italából. Este visszautazunk a szállodába.

4. nap
Reggeli után (kb. 09:00) elhagyjuk szálláshelyünket és hazaindulunk. Útközben megállunk Kutna Horán, mely a XIII-XVII. századi ezüstbányászat legjelentősebb városa. Kutna Hora sokáig Prága riválisa volt. Gyalogos városnézés keretében ismerkedünk a gyönyörű középkori jellegű városka nevezetességeivel. (Szt. Borbála templom, volt Jezsuita rendház, Cisztercita templom, Csontkápolna, volt királyi vár, olasz udvar). Tervezett érkezés Budapestre a forgalmi viszonyoktól függően az esti órákban.

Infó: prágai szállodában a szobákban nincs pohár.

A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA: utazás busszal oda-vissza, idegenvezetés, Becherovka múzeum belépő kóstolóval, kirándulások a program szerint, 3 éj háromcsillagos prágai szállodában svédasztalos  reggelivel, idegenforgalmi adó

VEGETÁRIÁNUS VACSORA IGÉNYT FOGLALÁSKOR KÉRJÜK JELEZNI!

Tájékoztató belépőjegy ktg.:
Villamosjegy: 24 CZK/db
Prága: kb. 300 CZK
Kutna Hora: kb. 425 CZK


Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Fakultatív hajókirándulás

2800A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA: utazás busszal oda-vissza, idegenvezetés, Becherovka múzeum belépő kóstolóval, kirándulások a program szerint, 3 éj háromcsillagos prágai szállodában svédasztalos  reggelivel, idegenforgalmi adó

VEGETÁRIÁNUS VACSORA IGÉNYT FOGLALÁSKOR KÉRJÜK JELEZNI!

Tájékoztató belépőjegy ktg.:
Villamosjegy: 24 CZK/db
Prága: kb. 300 CZK
Kutna Hora: kb. 425 CZK