Menü
Menü
Kawaii - Utazás az animék világába (2024. jún. 24. - júl. 03.)
Japán / Körutazás Japánban / Körutazás Japánban
Utazás módja: Repülővel
Ellátás: Reggeli
Szálláskategória: Hotel ***
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 7 éj
Utazás azonosító: 280060
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.

Imádnivaló kaland a japán animék, high-tech, és pop-kultúra univerzumában
3, 2, 1... Kawaii! Csatlakozzon nyári körutazásunkra a japán pop-kultúra színes és ámulatba ejtő univerzumába. 

Kifejezetten fiataloknak ajánlott, de korhatárt nem ismerő túránkon, magyar idegenvezetőnk kíséretében olyan kalandban vehet részt, amely során betekintést nyer a japán animék, mangák, videojátékok, high-tech, és minden “kawaii”, azaz imádnivaló dolog világába. 

Körutazásunk során nem csak a képernyőről jól ismert animék helyszíneibe csöppenünk bele, hanem bepillantást nyerünk Tokió vibráló és fiatalos világába is. Megismerkedünk a japán pop-kultúra és divat legfrissebb trendjeivel Ikebukuroban, Harajukuban és Ginzában, de eközben nem hagyjuk ki a város kötelező látnivalóit, mint például a Tokyo Skytree kilátótornyot, és Asakusa Senso-ji ősi templomát sem. 

Találkozunk majd Hello Kitty-vel és barátaival is, és Shin-okubo-ban felfedezzük a Koreai pop-kultúra és ételek izgalmas negyedét. A TeamLab Planets-ben elmerülünk a legújabb fény- és digitális technológiákban, majd kieresztjük a gőzt a Fudzsi-hegy lábánál elsuhanó világrekorder hullámvasutakon. 

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné megtapasztalni az igazi “kawaii” érzést, csatlakozzon körutazásunkhoz!




Tervezett időpont: 2024. jún. 24. - júl. 03.

Időtartam: 
10 nap / 7 éj

Szállás: Hotel Keihan Tsukiji Ginza Grande, Tokyo



Program


1. nap   Budapest - Dubaj   
Elutazás Budapestről az Emirates légitárság járatán a kora délutáni órákban, magyar nyelvű idegenvezető kíséretében, átszállással Dubajban.

 

 2. nap   Dubaj - Tokió   
A késő délutáni órákban érkezünk meg a Narita Nemzetközi Repülőtérre, ahonnan privát busszal jutunk el tokiói szállásunkra, ahol elfoglaljuk szobáinkat. Este szabadidő.

Szállás Tokióban

 

 3. nap   Tokió   
Reggeli után gyalogos városnézésre indulunk tömegközlekedés igénybevételével.

Napunkat az Ikebukuro városrészben kezdjük, ahol a Namja Town szórakoztatóközpont található. A hatalmas komplexumban színes díszletek között számtalan interaktív- és videojáték, kiállítások, valamint tematikus éttermek várnak minket. Innen az Asakusa negyedbe megyünk tovább, ami az Edo-kori Tokió legfőbb szórakozó negyede volt, mára viszont inkább úgy ismeretes, mint a hatalmas, modern metropolisz leginkább hagyományőrző része. Megnézzük a 7. században épült Senso-ji templomot, amely a főváros leghíresebb buddhista temploma, valamint kedvünkre válogatunk a szuvenírek végeláthatatlan választékából a több mint 200 méter hosszú Nakamise bevásárlóutcán.

Napunk hátralévő részében az ország legmagasabb épületével, a Sumida folyó túlpartján található Tokyo Sky Tree-vel ismerkedhetünk meg, illetve bóklászhatunk egyet a hatalmas torony lábánál épült bevásárlóközpontban. (A Tokyo Sky Tree kilátójába a belépőt az utazás ára nem tartalmazza, látogatása a helyszínen fizetve, egyénileg lehetséges). Visszaérkezés a szállodához a késő délutáni órákban.

Szállás Tokióban

 

 4. nap   Tokió   
A reggeli elfogyasztását követően folyatjuk utazásunkat az animék világába. Tömegközlekedés használatával jutunk el a Hello Kitty világát bemutató Sanrio Purolandbe, ahol találkozhatunk a sorozat szuper-cuki szereplőivel!

Ezt követően tovább utazunk Shin-okubo állomásra, ahol Tokió koreai negyede található, számtalan K-pop témájú üzlettel, koreai étteremmel és kiváló minőségű koreai kozmetikumot kínáló áruházzal. A délután folyamán ennek a negyednek a színes forgatagában merülünk el.

A szállodába az esti órákra érkezünk vissza.

Szállás Tokióban

 

 5. nap   Tokió   
Reggeli után a mai programot a TV-ből és a filmvászonról már jól ismert különleges kereszteződésnél kezdjük Shibuyában, melynek közelében megnézzük a róla készült filmből híressé vált, hűséges kutya, Hachiko szobrát.

Innen tovább utazunk a közeli Yoyogi parkba, ami a város leghíresebb shinto szentélyének, a Meiji szentélynek ad otthont. A “csipetnyi” hagyományos kitérő után vissza is térünk a fiatalok világába, és a park közvetlen szomszédságában található Harajuku negyed Takeshita utcáján teszünk egy sétát.

Délutánra a Shinjuku városrészbe érkezünk, ahol a világ legforgalmasabb vasútállomása található. Az állomás közelében számos felhőkarcoló között emelkedik a 243 méter magas tokiói városháza is, melynek a 45. emeletén lévő kilátóból megcsodáljuk az elénk táruló hihetetlen panorámát. A nap végén még teszünk egy sétát a város egyik legnagyobb és legnépszerűbb parkjában, a Shinjuku Gyoen Parkban. Visszaérkezés a szállodához az esti órákban.

Szállás Tokióban.

 

 6. nap   Tokió   
A szállodában elfogyasztott reggeli után egy különleges világ felfedezésére indulunk: ellátogatunk a TeamLab Planets interaktív múzeumába, ahol mi magunk is eggyé válhatunk a kiállítással. Ebben a modern művészeti múzeumban vízen sétálunk, megcsodálhatjuk egy digitális kert virágait, miközben teljesen elmerülünk a hatalmas interaktív világban. Az itt található műalkotások az emberek jelenléte, reakciói hatására megváltoznak, elmosva az “egyén” és a “műalkotás” közötti határokat.

Ezt követően a délutáni program főszereplői a modern kütyük és az anime figurák lesznek, ugyanis ellátogatunk az elektronikai cikkek és az anime kultúra fellegvárába, az Akihabara városrészbe.

A szűkös sikátorokkal teletűzdelt, kisebb-nagyobb üzletekkel szegélyezett városrész utcáin olyan népszerű helyeken vásárolgathatunk, mint a Don Quijote vagy a Mandarake, illetve az UDX Building. A nap hátralévő részében néhány óra szabadidő áll rendelkezésre, hogy bejárhassuk bolygónk leghatalmasabb elektronikai áruházát, az Akihabara Yodobashi Camerát. Az összesen kilenc szintes, több mint 23 ezer négyzetméteres óriásban szinte biztosan minden megtalálható, ami árammal működik, és persze ezek mindenféle kiegészítői is.

Szállás Tokióban.

 

 7. nap   Tokió   
Egésznapos szabadprogram Tokióban.

Szállás Tokióban

 

 8. nap   Tokió - Fudzsi-hegy   
Reggeli a szállodában, majd privát buszunkkal elhagyjuk Tokiót, hogy ellátogassunk Japán legszentebb hegyéhez, a Fudzsihoz. Először ellátogatunk a hegy közelében álló Chureito Pagodához, ahonnan megfelelő időjárási körülmények között nagyszerű kilátás nyílik a Fudzsi vulkáni kúpjára. Ezután pedig jön a nap fénypontja: ellátogatunk Japán egyik legnépszerűbb szórakoztató parkjába, a vulkán lábánál található Fuji Q Highland Parkba, mely a világrekordokat döntögető hullámvasútjairól és számos anime témájú attrakciójáról ismert. Itt mindenki a maga vérmérséklete és érdeklődése szerint tudja kipróbálni a számtalan izgalmas élményt nyújtó szórakozási lehetőségeket. A parkba a belépés ingyenes, az egyes attrakciókért egyénileg kell fizetni. Ezeknek az árát az körutazás díja nem tartalmazza. Az élményekben gazdag nap végén privát busszal térünk vissza tokiói szállodánkba.

Szállás Tokióban.

 

9. nap   Tokió - Dubaj   
A mai napon búcsút mondunk Japánnak, de a repülőtérre indulás előtt még lehetőség nyílik egy utolsó városnézésre és még néhány szuvenír beszerzésére Tokióban.

A reggeli és a szállodából való kijelentkezés után ellátogatunk a Tokiói Császári Palotához, amit belülről ugyan nem nézhetünk meg, hisz a császár és családja jelenleg is itt él, de láthatjuk a bejárathoz vezető híres Nijubashi hidat, illetve tehetünk egy sétát a palota kertjében, ahol rengeteg különleges növény, és a többszáz éves korábbi erődítmény maradványai is láthatóak. A palotától a Ginza negyedbe megyünk tovább, amely Tokió legfelkapottabb elit bevásárló negyede. Néhány háztömbnyi területen szinte a világ valamennyi híres divattervezőjének üzlete megtalálható. Ha szerencsénk van, akár egy-egy sztárt is megpillanthatunk, amint éppen a ruhatárát bővíti.

Késő délután innen indulunk privát busszal a repülőtérre, ahonnan késő esti járattal térünk vissza Dubajon keresztül Budapestre.
 

10. nap   Dubaj - Budapest   
Érkezés Budapestre a délutáni órákban.


Részvételi díj:
Ár személyenként, egyágyas szobában. 1.195.000 Ft
Ár személyenként, kétágyas szobában. 1.045.000 Ft
Ár személyenként, háromágyas szobában. 1.010.000 Ft
Az árak a szoba teljes kihasználtságára vonatkoznak.

 

A részvételi díj tartalmazza:

  • Repülőjegyet Budapest-Tokió-Budapest útvonalon, átszállással Dubajban
  • 7 éjszaka szállást középkategóriájú szállodában, 2 ágyas, standard szobákban
  • Reggelit minden nap
  • Transzfereket tömegközlekedéssel, illetve privát busszal a program szerint.
  • Magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt
  • Négy egész napos és egy félnapos városnézést Tokióban, illetve kirándulást a Fudzsihoz
  • A belépőjegyeket a program szerint

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • Sztornó biztosítást
  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
  • A programban nem szereplő étkezéseket
  • Egyágyas felárat: 150.000 Ft (Társítás kérhető!)


A programváltozás jogát fenntartjuk!

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!






Részvételi díj:
Ár személyenként, egyágyas szobában. 1.195.000 Ft
Ár személyenként, kétágyas szobában. 1.045.000 Ft
Ár személyenként, háromágyas szobában. 1.010.000 Ft
Az árak a szoba teljes kihasználtságára vonatkoznak.

 

A részvételi díj tartalmazza:

  • Repülőjegyet Budapest-Tokió-Budapest útvonalon, átszállással Dubajban
  • 7 éjszaka szállást középkategóriájú szállodában, 2 ágyas, standard szobákban
  • Reggelit minden nap
  • Transzfereket tömegközlekedéssel, illetve privát busszal a program szerint.
  • Magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt
  • Négy egész napos és egy félnapos városnézést Tokióban, illetve kirándulást a Fudzsihoz
  • A belépőjegyeket a program szerint

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • Sztornó biztosítást
  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
  • A programban nem szereplő étkezéseket
  • Egyágyas felárat: 150.000 Ft (Társítás kérhető!)


A programváltozás jogát fenntartjuk!

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!