Menü
Menü
Szabadka piaclátogatás
Szerbia / Vajdaság / Szabadka
Utazás módja: Busszal
Ellátás: Önellátás
Szálláskategória: Nincs
Szobatípus:
Időtartam:
Utazás azonosító: 294073
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.

Utazás: busszal

Időtartam: 1 nap

Ellátás: önellátás

Utazáshoz szükséges: érvényes útlevél vagy érvényes személyi igazolvány

Szerbia hivatalos fizetőeszköze: Szerb Dínár - RSD

Felszállási lehetőségek:
05:45 Bp., Népliget, Planetárium bejárata előtt

PROGRAM:

Indulás a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint. Folyamatos utazás egy rövid  pihenővel Szabadkáig. A busz Szabadkán megáll a pályaudvarnál, aki a városban szeretné tölteni az idejét, itt leszállhat a buszról.

A busz rögtön továbbmegy a szabadkai piachoz, aki vásárolni szeretne, itt tud leszállni.  A busz elmegy parkolni.  A szabadkai piac nagyon népszerű széles választéka és olcsó árai miatt.  A piacon Forinttal is fizethetünk (a belvárosban nem!).

15:00 órakor találkozó a piacnál a leszállási helyszínen, indulás 15:15-kor, továbbutazás a belvárosba, találkozó a pályaudvarnál 15:30-kor, indulás Budapestre 15:45-kor.

Fontos! Tekintettel arra, hogy a piac és a belváros közötti távolság lesétálható, így bárki, függetlenül attól, hogy a belvárosban vagy a piacnál szállt le, a két helyszín közül bárhol felszállhat hazainduláskor. A busz a megadott időpontokban elindul. Ha valaki egyik helyszínen sincs ott az indulási időpontig, hazautazásáról saját maga gondoskodik.

Folyamatos utazás egy pihenővel, érkezés Budapestre a forgalmi viszonyoktól és a határon való várakozástól függően az esti órákban. (kb. 21:00-22:00)


A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA: UTAZÁS BUSSZAL ODA-VISSZA, CSOPORTKÍSÉRŐVEL (A PROGRAMBAN IDEGENVEZETÉS NINCS)






A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA: UTAZÁS BUSSZAL ODA-VISSZA, CSOPORTKÍSÉRŐVEL (A PROGRAMBAN IDEGENVEZETÉS NINCS)