Menü
Menü
Szilveszter Velencében, a kalmárok városában 2023
Olaszország / Garda-tó / Padenghe Sul Garda
Utazás módja: Busszal
Ellátás: leírás szerint
Szálláskategória: Hotel ***
Szobatípus:
Időtartam:
Utazás azonosító: 322130
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.

A program tervezett útvonala:

1. nap: Szeged–Budapest–Lenti–Duino kastélya (710 km)

Elutazás Szegedről kora reggel. Utazás Szlovénián át (Tornyiszentmiklós határátkelő), Udinén keresztül Olaszországba. Útközben pihenőkkel tarkítva érkezünk Olaszországba. Rövid pihenőt tartunk a festői elhelyezkedésű Duino kastélynál, mely 400 éve a Della Torre olasz család tulajdonában van. Meglátogatjuk pompás kertjét és a kastélyba is betekintünk. A kastélyból csodálatos kilátás nyílik a meredek sziklákkal övezett tengerre. A tengerparti nyári üdülőhelyre, a Velence környéki szálláshelyünkre érkezünk, ahol 3 éjszakán át lesz szállásunk. 

2 nap: Roncade kastélya borkóstolóval és Lido di Jesolo adventi hangulata | Szilveszter Velencében! (70 km)   

Kedvére pihenhet a tengerparton vagy jöjjön velünk az óév utolsó napján! Fakultatív ajánlatunk: reggelit követően a mediterrán hangulatú tornyokkal védett Roncade kastélyhoz utazunk, ahol az ún. „Schiavoni” szoborcsoport kísér bennünket hosszan a kastély bejáratáig. A kastély bemutatását követően a kastély pincészetében tipikus helyi ízekkel fűszerezve kellemes hangulatban tölgyfahordókban érlelt borokat ízlelünk. Visszatérünk a szállodánkba, ahol megpihenünk egy kicsit. A délutáni órákban a nyáron nyüzsgő tengerparti pihenőhelyen megtekintjük a homokból épített betlehemet, majd hajóval érkezünk (hajójegy!) Velence szívébe. A városban ilyenkor egész este és éjszaka nyitva vannak az ún. “Baccaro” kisvendéglők, tipikus olasz bárok. A környező településekről az olaszok szívesen látogatják ilyenkor a várost, így szilveszterkor fergeteges a hangulat a tereken, főbb utcákon, ahol mi is elvegyülünk! Fakultatív ajánlatunk: szilveszter estéjén gálavacsorát ajánlunk egy hangulatos olasz velencei étteremben a lagúnák között! A vacsorát követően idegenvezetőnkkel sétálunk a város nevezetességei között, így láthatjuk a képeslapokról már jól ismert Szent Mark teret és közeli nevezetességeit: a Campanile-t, St. Mark Basilika-t és a Dózse Palotát. Sétálunk a város ódon utcáin, sikátoraiban egészen a Canale Grande-n átívelő Rialto hídig. Feledhetetlen élményekkel gazdagodva szállunk partra. Aki nem vesz részt a gálavacsorán, azon Utasoknak szabadidő a szilveszteri pezsgő városban majd éjfélkor az utcáról élvezheti a páratlan tűzijátékot. Éjfélt követően Velencéből vissza hajózunk az autóbuszhoz, majd a szállodába az éjszakai órákban érkezünk.

3. nap: Szent Antal városa: Padova és a Palladiók városa: Treviso (200 km) 

Kedvére pihenhet a tengerparton vagy jöjjön velünk az újév első napján! Fakultatív ajánlatunk: kései reggelit követően a délelőtt folyamán indulunk útnak Padovába, Szent Antal városába. A bazilika közelében láthatjuk a Prato della Valle teret, mely egy római kori amfiteátrum körvonalait őrizte meg. A rendkívüli épségben megmaradt történelmi városmagban felkeressük a Szent Antal bazilikát, benne a legendás szent földi nyughelyéül szolgáló kápolnával. Az épület előtt Donatello nagyszerű lovas szobrát, a méltóságteljes Gattamelatát is megcsodálhatjuk. Belvárosi sétánkat folytatva az egyetem ősi épületét, a Piazza della Erbe és a Piazza della Frutta középkori tereit csodáljuk meg, amelyeket a hajót formázó XIII. századi Igazságügyi Palota választ el egymástól. A közelben megtekinthetjük a velencei kormányzók számára emelt palotát. Padovából a kora délutáni órákban indulunk tovább a tengerszint alatt 9 méterrel elhelyezkedő Trevisoba, a „miniatűr Velencébe”. A régi városatyák a középkorban körbevették a várost kőfallal, amely még ma is erődként védi az óvárost. Alatta azóta is ott hömpölyög a Sile folyó, behálózva Trevisót. A házak itt is cölöpökre épültek, s az itteni palazzók is legalább olyan díszesek, cifrák, mint a velenceiek. Az óvárosban olyan csodák várnak bennünket, mint az a Ferences templom, melynek a falait még XIII. századi freskók díszítik, s állítólag itt temették el a két olasz költőóriás, Dante és Petrarca gyermekeit is. Sétálunk festői árkádos házai között, csatornákkal szabdalt utcáin. A város főterén megpihenünk egy capuccinóra vagy egy spritz-re, és belemerülünk az olasz kisvárosi élet szépségeibe. Szálláshelyünkre térünk vissza.

4. nap: McArthur Designer Outlet és Aquileia – Budapest – Szeged (720 km)

Reggelinket elfogyasztva búcsút intünk a tengernek és a közeli Designer Factory Outlet kisvárosba érkezünk, ahol délelőtt hódolhatunk a vásárlás örömeinek (karácsony utáni nagy leértékelések miatt márkás termékeket vásárolhatunk kedvezményes árakon!). vagy leülhetünk a szépen rendezett „kisváros” utcáin elfogyasztva egy igazi olasz cappucino-t. kitérőt teszünk a több mint kétezer éves Aquileia római kori városkájában, mely egykoron a hozzá tartozó Grado földnyelvvel forgalmas kikötő volt. Az ókori városban a középkor építészeti csodáinak egyike a háromhajós, óriási Santa Maria Assunta bazilika, amelynek 73 méter magas harangtornya. A kora keresztény mozaikok, értékes freskók és egy keresztelőmedence árulkodik Aquileia néhai gazdagságáról. Hazafelé indulunk az Udine–Szlovénia-Tornyiszentmiklós–Budapest útvonalon, útközben többszöri pihenőkkel, étkezési lehetőséggel. Érkezés a késő esti órákban Budapestre, majd továbbutazunk Szegedre.


Árak és felárak magyar forintban és euróban (1 főre)
2023. 12.30.
Eurós áraink árfolyam garanciával - További információért kattintson IDE!


Részvételi díj: 116.500 Ft / 320 EUR
1 ágyas felár: 38.000 Ft / 105 EUR
2x vacsora felár: 26.500 Ft / 73 EUR
Szilveszteri gálavacsora Velencében: 57.800 Ft / 159 EUR


Utazás: autóbusszal és hajóval
Elhelyezés: 3 éjszaka szálloda*** 2 ágyas tus/wc-s szobákban
Ellátás: 3x reggeli


Utasbiztosítás (Classic): 2.800 Ft
Utasbiztosítás (Prémium): 3.640 Ft 
Utasbiztosítás (Privileg): 4.600 Ft
2021.01.01-től a megrendeléssel egyidőben igényelt BBP biztosítással az Ön kalkulált útlemondási biztosítása önrészmentessé válik. Részletek itt.


Útlemondási biztosítás: az alapár 2,8%-a. Részletek itt.
Felhívjuk figyelmét, hogy az útlemondási biztosítás kötése nem kötelező, de javasolt! 


Fakultatív programok (20 főtől):
Kérjük szíveskedjenek előre jelezni!
Treviso és Roncade kastély borkóstoló:
11.500 Ft / 32 EUR
Velence hajójegy: 30 EUR


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 40 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 15 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

25-34 fő esetén: 9.000 Ft/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár-(Veszprém)-M7 autópálya útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!


A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 3 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- 3x reggeli 

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

  

A részvételi díj nem tartalmazza:

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- helyi idegenvezető költségeit

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást


A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
SZTORNÓ BIZTOSÍTÁS

Amennyiben szeretné a 2,8%-os útlemondási biztosítást igénybe venni az összes tételre. (kivéve BBP)

1
Treviso és Roncade kastély borkóstoló

27 EUR (Euróval történő fzetés esetén, kérjük előre jelezni.)

11500
Velence hajójegy

30 EUR (Szíveskedjen előre jelezni)

1
1 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten

Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!

29500
2 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten

Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!

16500
3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel Budapesten

Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!

16500

Vidéki felszállás tájékoztató buszos utakhoz >>


Árak és felárak magyar forintban és euróban (1 főre)
2023. 12.30.
Eurós áraink árfolyam garanciával - További információért kattintson IDE!


Részvételi díj: 116.500 Ft / 320 EUR
1 ágyas felár: 38.000 Ft / 105 EUR
2x vacsora felár: 26.500 Ft / 73 EUR
Szilveszteri gálavacsora Velencében: 57.800 Ft / 159 EUR


Utazás: autóbusszal és hajóval
Elhelyezés: 3 éjszaka szálloda*** 2 ágyas tus/wc-s szobákban
Ellátás: 3x reggeli


Utasbiztosítás (Classic): 2.800 Ft
Utasbiztosítás (Prémium): 3.640 Ft 
Utasbiztosítás (Privileg): 4.600 Ft
2021.01.01-től a megrendeléssel egyidőben igényelt BBP biztosítással az Ön kalkulált útlemondási biztosítása önrészmentessé válik. Részletek itt.


Útlemondási biztosítás: az alapár 2,8%-a. Részletek itt.
Felhívjuk figyelmét, hogy az útlemondási biztosítás kötése nem kötelező, de javasolt! 


Fakultatív programok (20 főtől):
Kérjük szíveskedjenek előre jelezni!
Treviso és Roncade kastély borkóstoló:
11.500 Ft / 32 EUR
Velence hajójegy: 30 EUR


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 40 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 15 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

25-34 fő esetén: 9.000 Ft/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár-(Veszprém)-M7 autópálya útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!


A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 3 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- 3x reggeli 

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

  

A részvételi díj nem tartalmazza:

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- helyi idegenvezető költségeit

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást


A programváltoztatás jogát fenntartjuk!