Menü
Menü
Dél-Afrika legjava - Johannesburg, Krüger Nemzeti Park és Fokváros (Egyéni) Egyéb
Dél-Afrikai Köztársaság / Dél-Afrikai Köztársaság / Dél-Afrikai Köztársaság
Utazás módja: Egyéni
Ellátás: leírás szerint
Szálláskategória: Program szerint
Szobatípus:
Időtartam:
Utazás azonosító: 378289
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.

Leírás:

Fedezze fel Dél-Afrikát! A kirándulás a gazdasági fővárosban, az ország ,,kapujában", Johannesburgban kezdődik, ahonnan a lélegzetelállító Panoráma út főbb látnivalóinak érintésével érkezünk az egyik legkedveltebb vadrezervátumba, a Krüger Nemzeti Parkba, ahol a vadlesek során számos állatot lehet természetes közegükben megfigyelni. Az út fokvárosi látogatással zárul. Az ország legrégebbi városa az óceánpart és a Tábla hely között, csodás környezetben, izgalmas látnivalókkal, programokkal vár mindenkit.

Program:

1. nap: Érkezés a Tambo Nemzetközi Repülőtérre, majd transzfer a hotelbe. Johannesburg Afrika egyik legnyüzsgőbb városa. Bár nem olyan híres, mint a többi Dél-Afrikai ország, számos lehetőség található Johannesburgban. Afrika gazdaságilag legstabilabb városa mára már egy multikulturális nagyvárossá nőtte ki magát, ultramodern felhőkarcolókkal. Számos múzeum, művészeti galéria található itt, illetve szervezett túrák a történelem és politika iránt érdeklődőknek. A közelben található Johannesburg elővárosának is emlegetett Soweto, mely nagy népszerűségnek örvend a turisták körében.Szállás: Peermont Metcourt Hotel at Emperors Palace vagy hasonlóbanEllátás: reggeli

Fakultatív programok:

Félnapos Gold Reef városnéző túra: Belépő a Gold Reef City parkba és az aranybánya túrához, mely Dél-Afrika egyik legnépszerűbb szórakoztató központja. (5 éves kor alatt a belépés nem engedélyezett)

Félnapos Johannesburg és Soweto túra: Johannesburg városlátogatás és Hector Pieterson Múzeumot. Hector Pieterson különleges fotói által vált híressé és írta be magát a történelembe. Június 16. a Nemzeti Ifjúsági Nap, Hector Pieterson emléke előtt tiszteleg.

2-3. nap: Kapama River Lodge, Kapama Vadrezervátum Transzfer a Kapama River Lodge-ba. Utazás végig a panoráma útvonalon, mely magába foglalja a Blyde River Kanyont, a ,,Az Istenek ablakát" és a Bourke's Luck különleges természeti képződményeit. Érkezés után bejelentkezés a szálláshelyre. A program autentikus afrikai szafari élményt kínál az érdeklődők számára Kapama Vadrezervátumban. A 13 000 hektáron elterülő park, keresztül Krugeren Dél-Afrikában. A rezervátum a természeti értékek mellett számos stílusos szálláshelyet is kínál, a hagyományos afrikai stílusú kempingtől a luxus lakosztályokig.  A terület a ,,Big Five", azaz az afrikai elefánt, az orrszarvú, a kafferbivaly és az oroszlán otthona, ezen felül is  igen gazdag vadvilággal rendelkezik, melyet nem érdemes elmulasztani annak, aki Afrika ezen részére látogat. Számos kiváló vadles program áll rendelkezésre, de azok akik szívesebben kényeztetnék érzékeiket különböző spa kezelések, valamint gyertyafényes vacsorák közül is választhatnak.Szállás: Kapama River Lodge-ban vagy hasonlóban.Ellátás: reggeli, ebéd vacsora.

4-6. nap: Commodore Hotel, Fokváros Reggeli után kora reggel transzfer az OR Tambo Nemzetközi Repülőtérre, majd utazás Fokvárosba. Érkezés után találkozó a képviselővel, majd utazás a szállásra. (A repülőjegyeket nem tartalmazza a program). A nap hátralévő részében szabadidő.Fokváros Fokvárost Dél-Afrika legrégebbi városa, Anyavárosként is szokták emlegetni. Évente több ezer turistát vonz egyedi és elbűvölő történelmével, kultúrájával, természeti szépségével és a helyiek laza életmódjának köszönhetően. A Viktória és az Alfred Vízesés a város legfőbb látványossága, mely felejthetetlent élményt nyújt az utazók számára.  Fokvárost meglátogatni egyet jelent a város félszigetét is, ez nem véletlen, hiszen gyönyörű fehér homokos strandok, hegységek és kiránduló útvonalak, érintetlen természet várja az ideérkezőket.

7. nap: Reggeli után kijelentkezés a hotelból, majd transzfer Fokváros repülőterére.


Az ár tartalmazza:

 • a szállást 1 éjre Johannesburgban,
 • 3 éjre Fokvárosban középkategóriás szállodákban, reggelivel,
 • 2 éjre a Krüger Nemzeti Parkban 4*-os lodgeban, teljes ellátással, kétágyas elhelyezéssel,
 • a szükséges transzfereket,
 • a vadleseket angol nyelvű vezetővel,
 •  a belépőket.

Az ár nem tartalmazza:

 

 • a repülőjegyeket,
 • az egyéb, személyes kiadásokat,
 • borravalókat,
 • a fakultatív programokat.

 


Az ár tartalmazza:

 • a szállást 1 éjre Johannesburgban,
 • 3 éjre Fokvárosban középkategóriás szállodákban, reggelivel,
 • 2 éjre a Krüger Nemzeti Parkban 4*-os lodgeban, teljes ellátással, kétágyas elhelyezéssel,
 • a szükséges transzfereket,
 • a vadleseket angol nyelvű vezetővel,
 •  a belépőket.

Az ár nem tartalmazza:

 

 • a repülőjegyeket,
 • az egyéb, személyes kiadásokat,
 • borravalókat,
 • a fakultatív programokat.