Menü
Menü
Fülöp-szigetek, Filippínók, kobold makik és Csokoládé hegyek (Repülövel)
Fülöp-szigetek / Fülöp-szigetek / Körutazás a Fülöp-szigeteken
Utazás módja: Repülő
Ellátás: Félpanzió
Szálláskategória: Program szerint
Szobatípus: Kétágyas szoba, 2 felnőtt
Időtartam: 10 éj
Utazás azonosító: 381922
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.

Fülőp-szigetek

Info:

[r] repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

helyi 3-4*-os szállodákban, kétágyas szobákban

félpanzió

1. A filippínók vendégnek tartják az idelátogatót, nem pedig ,,pénzeszsáknak". Soha, sehol ennyi mosolygós arc, kedves ember nincs a térségben, mint itt, ami az ideutazókra is gyorsan átragad.

2. Az ország csodálatos természeti látványosságokkal kínál, amelyeket sehol máshol nem láthatunk. Sehol sem ilyen kék az ég, a tenger és sehol nem ilyen szépek a felhők Ázsiában.

3. A Fülöp szigetek földrajzilag Ázsia, de valóban mégsem az, más, több, egy olyan különleges hely, ahova jó döntés elutazni.

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

UNESCO Világörökségi helyszínek

Tengerparti pihenéssel

Leiras:

1-2. nap: Budapest - Manila

Elutazás Budapestről menetrend szerinti járatta, átszállással Manilába. Másnapi ékezés Manilába, Délkelet-Ázsia egyik legnagyobb metropoliszába, érkezés után transzfer a szállodába. Vacsora és szállás Manilában (2 éj).

Szállás: City Garden Grand Hotel 4*

3. nap: Manila

Reggeli után kezdődik városnéző programunk, melynek során Manila nevezetességeivel ismerkedünk meg. Első állomásunk a gyarmati múlt alatt épült nevezetességek felkeresése lesz, a Santiago Erőd, a San Augustin templom (UNESCO világörökség), és a Casa Manila. Következő állomásunk a Rizal park, amelyet a Fülöp-szigetekiek nemzeti hőséről Jose Rizalról neveztek el. Ezt követően a bizarr és különleges kínai temetőt látogatjuk meg, majd Manila legrégebbi részét a koloniális időkben már virágzó Quiapo-t a világ legöregebb kínai negyedét. A napi programunkat Makati városrészben, a vibráló és modern üzleti városrészben zárjuk.

4. nap: Manila - Banaue

Reggel autóbuszra szállunk és Luzon - sziget északi részében található Banaue-ba utazunk. Utunk során a Pinatubo vulkán kitörése következtében betemetett falvakon, városokon is keresztülhaladunk. Ezek közül a legkülönlegesebb a Lahar-ban található Bazilika. Banaue a gyönyörű rizsteraszok központja. A számtalan rizs terasz mintha egy mennyországba vivő gigantikus lépcsősor eleme lenne, úgy látszik a tájban, nem véletlen hogy ,,mennyei lépcsőknek" hívják a helyiek is. Éjszaka Banaue-ban. (3 éj)

Szállás: Banaue Hotel and Youth Hostel 3*

5. nap: Batad - Banga és a rizsteraszok

Reggeli után jeepney-re szállunk, kipróbáljuk ezt a tipikusan helyi, gazdagon díszített közlekedési eszközt melyek első példányai az amerikai hadsereg jeep-jeiből készültek. Először Banga - ba megyünk, útközben különböző kilátópontoknál állunk meg gyönyörködni a táj és a rizsteraszok (UNESCO világörökség) különlegességében, szépségében.  Közelebb haladva ezen a különleges földön, rövid túra után, megnézünk egy Ifugao falut, betekintünk a barátságos helyiek életébe. Megállunk a legrégebbi rizsteraszra - közel 2000 éves - nyíló kilátó pontnál, amelyet a világ nyolcadik csodájaként tartanak nyilván. Batad rizsteraszai, mint egy amfiteárum helyezkednek el és évezredek ót szolgálják a helyiek megélhetését, fennmaradását. Ebédet követően felkeressük a helyiek, múltját, történelmét bemutató múzeumot. Szállás Banaue-ban (3 éj).

6. nap: Sagada

Délelőtt autóba ülünk és Sagadaba utazunk. Először meg­tekintjük a Bontoc Múzeumot, ahol gazdag gyűjteményen keresztül ismerkedhetünk meg az őslakosok életével, házaival. Ebéd után, a Sagada közösség temetkezési szokásaival is­merkedünk. Túránkat a Szűz Mária templomnál kezdjük, majd folytatjuk a Visszhang-völgyön keresztül. Ezt követően a temetkezési barlangokat is felkeressük. A program vé­geztével transzfer vissza a szállodába.

7.nap: Banaue - Pampagna

Reggelit követően 3 órás transzfer a Bagabag repülőtérre, utazás Clarkba. Érkezés után transzfer a szállodába a nap hátralévő része szabad program, pihenés, készülődés a másnapi túrázásra.

Szállás: Prime Aisa Hotel 3*+

8. nap: Pinatubo kirándulás - Manila

Kora reggel indulunk a túrára a Pinatubo kráteréhez. Terep­járókkal jutunk el a vulkáni területhez majd onnan gyalog a kráterhez. (a túra várható hossza: 2,5-3 óra). Megérkezve gyönyörködünk a tájban a kráter tóban. A program végeztével leereszkedünk, ebéd egy helyi étteremben, majd és utazunk Ma­nilába. Szállás Manilában (1 éj).

Szállás: City Garden Grand Hotel 4*

9. nap: Manila - Tagbilaran

Reggeli után utazás Tagbilaran-ba, Bohol - szigetére, ahol a meleg Boholano vendéglátás és a fehér homokos tengerpart várja vendégeket.  Érkezés után transzfer a szálláshelyre, szállás Panglao-ban (4 éj).

Szállás: South Palms Resort 5*

10. nap: Bohol, kobold makik és Csokoládé hegyek

Reggeli után elsőként a Baclayon templomot, a szigetek egyik első keresztény templomát látogatjuk meg, majd a Bohol Nemzeti Múzeumot, ezt követően utazunk a Kobold maki Menedék-be, ahol Carlito Pizzaras vezetetésével igye­keznek ezt a fajt megmenteni az utókor számára. Kókusz ültetvények, nipa pálmák, mahagóni erdők mellett utazunk tovább Carmen városáig a Csokoládé hegyekhez. Felme­gyünk a legmagasabb kilátópontra, hogy a több mint 1200 hegy legtöbbjét láthassuk.

11. nap: Bohol

Szabad program, pihenés a tengerparton.

12-13. nap: Bohol - Manila

Reggeli a szállodában, transzfer a repülőtérre utazás Manilába. A késő esti órákban hazautazás. Érkezés Budapestre a 13. napon.

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

 

UNESCO Világörökségi helyszínek

  • Fülöp-szigetek barokk templomai
  • Banaue rizsteraszai

 

További információk:

Tervezett menetrend (változhat)

November 10. Bubapest - Dubai 14.50 - 23.05  EK 112 / kb.5 óra 15 perc   

November 11. Dubai - Manila  03.50 - 16.00  EK 332 / kb.8 óra 10 perc

November 21. Manlia - Dubai 23.10 - 04.25  EK 335 / kb.9 óra 15 perc

November 22. Dubai - Budapest 08.40 - 11.45  EK 111 / kb.5 óra 05 perc

FONTOS! A légitársaság végzi a csoport ültetését a járatokra. Minden esetben kérjük, hogy az ülőhelyre vonatkozó egyéni kéréseiket (ablak, folyosó, stb.) legyenek szívesek a check-in pultnál jelezni.

További információk 2:

 

Ismerje meg a Fülöp-szigeteket!


Az ár tartalmazza:
a szállásokat helyi, 3-4*-os szállodákbanfélpanziós ellátástszükséges transzfereket, és a helyi közlekedésta belépőt a megadott programokraa magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
nemzetközi és belföldi repülőjegyek illetékkelkb. 330 000 Ftborravalókkb. 60 USD/főútlemondási biztosítást1,5% EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításegyágyas felár160 000 Ft
Bizonyos utazások, repülősek, de nem tartalmazzák a repülőjegyet! Kérjük, olvassa el, mit tartalmazz az ár, és mit nem!

Az ár tartalmazza:
a szállásokat helyi, 3-4*-os szállodákbanfélpanziós ellátástszükséges transzfereket, és a helyi közlekedésta belépőt a megadott programokraa magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
nemzetközi és belföldi repülőjegyek illetékkelkb. 330 000 Ftborravalókkb. 60 USD/főútlemondási biztosítást1,5% EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításegyágyas felár160 000 Ft