Menü
Menü
RIVIERA Residence - Pietra Ligure
Olaszország / Ligur - tenger / Pietra Ligure
Utazás módja: Egyénileg
Ellátás: Ellátás nélkül
Szálláskategória: Apartman
Szobatípus:
Időtartam:
Utazás azonosító: 42853
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.

Az apartmanház Pietra Ligure csendes, kifejezetten pihenésre alkalmas részén található kb. 300 m-re a kavicsos tengerparttól, 200 m-re az üzletektől, éttermektől és bároktól és kb. 1 km-re az üdülőhely központjától. Vasútállomás kb. 2,5 km-re.


Szolgáltatások: Felnőtt- és gyerekmedence, napozóterasz napágyakkal, recepció, gyerekjátszótér, bár, ingyenes Wi-Fi, kert, parkoló (térítés ellenében). Két épületben találhatóak az apartmanok, lift csak a főépületben. Kisállat megengedett.

Apartmanok: A Superior apartmanok nemrégen felújítottak, teljesen új bútorokkal berendezettek, légkondicionáltak, TV-vel felszereltek. Kisállat megengedett. 

B4 standard: hálószoba franciaággyal (pótágyazási lehetőséggel), nappali kétszemélyes kanapéval, kis konyhasarok, fürdőszoba, közös erkély vagy terasz.

B4 superior: hálószoba franciaággyal (pótágyazási lehetőséggel), nappali kétszemélyes kanapéval, kis konyhasarok, fürdőszoba, légkondicionálás, erkély. Teljesen felújítottak.

Strand: 300 m


 

Végtakarítás: 35 EUR. Parkoló: 35 EUR/hét. Kisállat: 35 EUR/hét. Idegenforgalmi adó.


 

Végtakarítás: 35 EUR. Parkoló: 35 EUR/hét. Kisállat: 35 EUR/hét. Idegenforgalmi adó.