Menü
Menü
Olivaszüret a Krk-szigeten
Horvátország / Krk sziget / Krk
Utazás módja: Busszal
Ellátás: Félpanzió
Szálláskategória: Hotel **
Szobatípus:
Időtartam:
Utazás azonosító: 446039
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.
utazás módja: busz
időtartam: 4 nap / 3 éj
szállás: kétcsillagos szálloda
szobák felszereltsége: zuhanyzós fürdőszoba, beépített szekrény, kis asztal székekkel, létszámnak megfelelő ágy, a főépület recepcióján széf bérelhető,a főépület recepcióján széf bérelhető, a főépületben TV szoba és WIFI
ellátás: svédasztalos félpanzió (vacsoránál üdítő, víz, kávé fogyasztással) a szálloda főépületében
utazáshoz szükségesérvényes útlevél vagy személyi igazolvány
Horvátország hivatalos fizetőeszköze: Horvát Kuna - HRK

Felszállási lehetőségek:
06:15 Bp., Népliget, Planetárium bejárata előtt
06:45 Bp., XI.Fehérvári út 95. (Fehérvári-Mérnök u. sarok)
07:45 Székesfehérvár, M7 Shell kút
08:15 M7 Balatonlellei pihenőhely
09:15 Zalakomár, M7 INA kút

PROGRAM:

1. nap
Indulás a felszállási helyszíneknél megadott időpontok szerint. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés a forgalmi viszonyoktól és a határátlépés időtartamától függően Krk-szigetre, Omisaljba kb. 16:00 órakor. Az autóbusz a szálloda recepciójától a szabad busz parkolóhelyektől függően kb. 200-400 méterre tud megállni. Szállás elfoglalása. A szállodakomplexum a betonos-köves tengerparttól kb. 50 méterre, gyönyörű panorámájú helyen helyezkedik el. Érkezés után szabadprogram, majd vacsora a szálloda főépületének éttermében.

2. nap
Reggeli után autóbuszunkkal Nerezice felé vesszük az irányt és meglátogatunk egy olajfaligetet,ahol üdvözlőitallal várnak minket. Részt vehetünk egy vidám olivaszürereten és betekintést nyerhetünk az olivaolaj készítás folgyamataiba is. Finom ebédet készítenek nekünk, melyet a szüretelés után jóizűen elfogyasztunk. A program végeztével visszaindulunk a szállodába.

3. nap
Délelőtt Rijekába utazunk, ismerkedünk a város nevezetességeivel. Magyarország utolsó tengeri kikötőjében, a századfordulós hangulatú Fiume belvárosában sétálhatunk. Ezt követően folytatjuk utunkat Opatijába, melyet nem véletlenül neveznek a Monarchia gyöngyszemének. Tengerparti sétánya, rendezett, szép parkjai, botanikus kertje, a szépen felújított épületei által a Monarchia korában érezhetjük magunkat. Opatijai sétánk után visszaérkezünk a szállodába és elfogyasztjuk vacsoránkat.

4. nap
Reggeil után (09:00) hazaindulunk. Útközben megállunk Varasdon, kb. egy órás sétánk keretében ismerkedünk ezzel a hangulatos kis várossal. A forgalmi viszonyoktól és a határon való várakozási időtől függően az esti órákban érkezünk meg Budapestre.

A részvételi díj tartalmazza: utazás busszal oda-vissza, idegenvezetővel, 3 éj szállás kétcsillagos szállodában svédasztalos félpanzióval (vacsoránál üdítő, víz, kávé fogyasztással), idegenforgalmi adó, kirándulások a program szerint, részvétel egy vidám olivaszüreten ebéddel,idegenforgalmi adó.

Tájékoztató belépőjegy ktg.: nincs






A részvételi díj tartalmazza: utazás busszal oda-vissza, idegenvezetővel, 3 éj szállás kétcsillagos szállodában svédasztalos félpanzióval (vacsoránál üdítő, víz, kávé fogyasztással), idegenforgalmi adó, kirándulások a program szerint, részvétel egy vidám olivaszüreten ebéddel,idegenforgalmi adó.

Tájékoztató belépőjegy ktg.: nincs