Menü
Menü
Körutazás Kubában (Repülő)
Kuba / Körutazás Kubában / Körutazás Kubában
Utazás módja: Repülő
Ellátás: leírás szerint
Szálláskategória: Program szerint
Szobatípus: Kétágyas szoba, 2 felnőtt
Időtartam: 10 éj
Utazás azonosító: 450320
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.

Kuba

Info:

[r] repülővel, menetrendszerinti Air france járattal,átszállással

Havannában helyi 4*-os a körutazás során 3-4*-os,Cayo Coco-n 5*-os szállodában

a körutazás során teljes ellátás, Trinidadban és Cayo Coco-n all inclusive ellátás

 

Garantált indulás!

 

Tengerparti pihenéssel

 

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

Leiras:

1-2. nap: Budapest - Havanna

Reggel elutazás Budapestről menetrend szerinti járattal, átszállással. Megérkezés Kubába az esti órákban. Transzfer a hotelbe. Szállás Havannában (3 éj). Másnap egész napos városnézés Latin-Amerika legromantikusabb fővárosában, Havannában. Panorámás városnézésünk során először a híres tengerparti sétányt érintjük. Az óváros felé a híres Colon temető mellett vezet utunk. Majd egy rum múzeumban megismerkedünk a híres kubai rum készítésével, melyet kóstolóval zárunk. Ezután gyalogos városnézésre indulunk az óvárosban. Ebéd után a híres kubai író, Hemingway életével ismerkedünk meg, ellátogatunk a híres Ambos Mundos hotelbe, ahol az ,,Akiért a harang szól" című művét írta. Végezetül megtekintjük a Forradalmi Múzeum szabadtéri tárlatát, ahol Fidel és a forradalmárok híres hajóját, a Granma-t is láthatjuk. Esti fakultatív programlehetőség: Tropicana Show.

Szállás: Memories Resort Miramar Habana ****

3. nap: Vi?ales-völgy

Egész napos kirándulásra indulunk a Havannától 170 km-re lévő festői szépségű Vi?ales-völgybe. Egy dohánytermesztő családnál betekintést nyerhetünk a szivarkészítés folyamatába. Ezután a Vi?ales-völgy kilátójánál, a Mirador de Los Jazmines-nél lélegzetelállító panorámában gyönyörködhetünk. Ebéd egy helyi étteremben, majd egy izgalmas indiánbarlang felfedezésére indulunk. Végül megtekintjük a híres falfestményt, a ,,Mural de la Prehistoria"-t, mely mindenkit lenyűgöz gigantikus méretével.

 

4. nap: Havanna - Santa Clara - Cayo Coco

Reggeli után a sziget közepe felé, Santa Claraba vesszük az irányt. A város a kubai forradalom sorsdöntő állomása volt. Megtekintjük az elhíresült páncélvonatot és a Che Guevara Mauzóleumot. Ebéd útközben. Szállás Cayo Coco-n (3 éj).

Szállás: Melia Jardines del Rey *****

5-6. nap: Cayo Coco

Szabad program Cayo Coco-n, pihenés az óceánparton, all inclusive szállodánkban.

Cayo Coco a sziget északi oldalán, az Atlanti-óceán partján található csodálatos korallsziget, hosszú homokos strandokkal és hangulatos szállodákkal. Az aktív üdülés kedvelői a szálloda számos sportolási lehetőségéből választhatnak: mini-katamarán, kajak, vízi bicikli, szörf. További fakultatív programokra (katamarán kirándulás delfinekkel fürdéssel, Boat Adventure, Jeep Safari, mélytengeri horgászat, delfin show, stb.) jelentkezés és befizetés a helyszínen.

7. nap: Cayo Coco - Camagüey

Reggeli után továbbutazás Camagüeybe, az ország harmadik legnagyobb városába. Ebéd egy helyi étteremben, majd városnézés a gyarmati időket idéző, 18. századi épületekkel tarkított történelmi központban, mely az UNESCO Kulturális Világörökségének része. Megnézzük a San Juan de Dios teret, a katedrálist, az Ignacio Agramonte teret és az óváros főbb látnivalóit. Vacsora és szállás Camagüeyben (1 éj).

Szállás:  Gran Melias International Gran hotel *** 

vagy       Melia Camaguey Colon ***

8. nap: Camagüey - Cukormalmok völgye - Trinidad

Reggeli után a Cukormalmok völgyébe indulunk. Ebéd egy helyi étteremben, majd folytatjuk utunkat a színes tájon keresztül. A Manaca Iznaga cukornádültetvény és az egykori uradalom megtekintése során lehetőségünk nyílik a Manaca Iznaga torony megmászására is. Vacsora és szállás Trinidadban (2 éj).

Szállás: Memories resorts Trinidad***

Vagy     Hotel Ancon Cuba ***

9. nap: Trinidad

Reggeli után a több mint 500 éve alapított kisváros, Trinidad felfedezésére indulunk. A város megőrizte koloniális hangulatát, tekervényes utcácskáin sétálva úgy érezzük, mintha visszautaztunk volna az időben. Ebéd, majd városnézés az óvárosban. Rövid pihenőre betérünk a híres Canchanchara bárba, ahol megkóstolhatjuk a máig eredeti recept alapján cukornádpálinkából és mézből készülő, különleges Canchanchara koktélt. Délután szabadidő a Karib-tenger partján.

10. nap: Trinidad - Cienfuegos - Havanna

Indulás Cienfuegosba, városnézés a híres Malecon-on, ahol megtekintjük az egyik leghíresebb villát, a Palacio del Valle-t, majd sétálunk a főtéren és a francia stílusú belvárosban. Ebéd útközben, majd Kuba legnagyobb krokodilfarmján természetes körülmények között figyelhetünk meg több száz óriáshüllőt egyszerre. Folytatjuk utunkat a fővárosba. Szállás Havannában (1 éj).

Szállás: Memories Resorts Miramar Habana****

11-12. nap: Havanna - Budapest

Reggeli után kijelentkezés a hotelből, majd megnézzük Hemingway házát és a régi Cojimar-i kikötővel búcsúzunk Kubától. Transzfer a havannai repülőtérre. Hazautazás átszállással Budapestre, érkezés a 12. napon.

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!

 

UNESCO Világörökségi helyszínek

  • Havanna óvárosa
  • Vi?ales-völgy
  • Camagüey óvárosa
  • Cienfuegos óvárosa
  • Trinidad
  • Cukormalmok völgye

Programok:

Tropicana Show itallal, transzferrel: 35 000 Ft

További információk:

Tervezett menetrend (változhat)

  

Február 11. Budapest-Párizs    06:00 - 08:30  AF 1695 / Kb. 2 óra 25 perc

Február 11. Párizs-Havanna     14:10 - 18:35  AF 820 / Kb. 10 óra 25 perc

Február 21. Havanna-Párizs   20:55 - 11:50(másnap) AF 825 / Kb.8 óra 55 perc

Február 22. Párizs-Budapest  13:20 - 15:30   AF 1294  / Kb. 2 óra 10 perc 

Igény esetén Business osztályú helyek foglalhatók. 

FONTOS! A légitársaság végzi a csoport ültetését a járatokra. Minden esetben kérjük, hogy az ülőhelyre vonatkozó egyéni kéréseiket (ablak, folyosó, stb.) legyenek szívesek a check-in pultnál jelezni.

További információk 2:

 

Az út idegenvezetője

februárban Flores Andrea

Gyermekként arról álmodoztam, hogy az indiánok földjén élhessek, majd évek múltán egy napon, a családommal már nem a budapesti utcákat jártuk, hanem az Andok hegyláncait és az őserdőket. Izgalmakkal teli tíz éves perui tartózkodásom alatt, bejártam Közép- és Dél-Amerika nagy részét, terápiás, segítő és kutatói munkáim során olyan eldugott helyekre jutottam el, ami minden képzeletemet felülmúlta, megnyitva előttem egy új világot. Életem egyik legintenzívebb szakaszában, a prekolombián kultúrák, az inkák és preinkák, az aztékok és maják, az őstörténet, Latin Amerika szeretete észrevétlenül az életem részévé vált. Pszichológusként szerencsésnek mondhatom magam, hogy a  különböző kultúrák megismerésével bővült a világlátásom- és az indiánok földjén éppúgy otthon vagyok, mint kishazánkban itthon. Idegenvezetőként nagyon jó érzéssel tölt el, ha hozzájárulhatok egy álom megvalósulásához, megmutatva a csodákat, a változatos, kontrasztokkal teli, titokzatos, misztikus, Latin Amerikában.

Ismerje meg Kubát!


Az ár tartalmazza:
nemzetközi repülőjegyet illetékkel (melynek értéke: 06.16. kb. 395.000 Ft, 11.10. kb. 345.000 Ft)10 éjszakai szállást Havannában helyi 4*-os, a körutazás során helyi 3-4*-os, Cayo Coco-n helyi 5*-os szállodában (helyi besorolás szerint!)a körutazás során teljes ellátást (italok nélkül), Cayo Coco-n all inclusive ellátásta helyszíni közlekedésta megadott programokat belépőkkela magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
kubai turista kártyakb. 10 000 Ftborravalókb. 40 EUR/főútlemondási biztosítás1,5% EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításegyágyas felárjúniusban 125 000 Ft, novemberben 150 000 Ftfakultatív programFakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Tropicana show
Turnusok:
2020-06-16 - 2020-06-27
2020-11-10 - 2020-11-21
35000

Bizonyos utazások, repülősek, de nem tartalmazzák a repülőjegyet! Kérjük, olvassa el, mit tartalmazz az ár, és mit nem!

Az ár tartalmazza:
nemzetközi repülőjegyet illetékkel (melynek értéke: 06.16. kb. 395.000 Ft, 11.10. kb. 345.000 Ft)10 éjszakai szállást Havannában helyi 4*-os, a körutazás során helyi 3-4*-os, Cayo Coco-n helyi 5*-os szállodában (helyi besorolás szerint!)a körutazás során teljes ellátást (italok nélkül), Cayo Coco-n all inclusive ellátásta helyszíni közlekedésta megadott programokat belépőkkela magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
kubai turista kártyakb. 10 000 Ftborravalókb. 40 EUR/főútlemondási biztosítás1,5% EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításegyágyas felárjúniusban 125 000 Ft, novemberben 150 000 Ftfakultatív program