Menü
Menü
Álomnyaralás kirándulásokkal a Seychelle-szigeteken
Seychelle-szigetek / Seychelle-szigetek / Mahe sziget
Utazás módja: Repülő
Ellátás: Félpanzió
Szálláskategória: Hotel *****
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Időtartam: 9 éj
Utazás azonosító: 473495
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.

Leírás:

?  Fürdőzés a világ legszebb óceánparti szakaszán
?  Gyönyörködhetünk az Indiai-óceán élővilágában
?  Fakultatív kirándulások, szigettúrák
?  Helyszínen magyar idegenvezető

"Láttam már sok szép fehér homokos tengerpartot, de az a látvány, ami a Seychelles-szigeteken fogadott, olyat sehol máshol nem tapasztaltam."
Prónay Gyula - Irodánk ügyvezetője

Program:

1. NAP: BUDAPEST - ÁTSZÁLLÁS

Délután indulás Budapestről. (Kb. 2 x 5 órás repülőút vár ránk).

2. NAP: MAHÉ

Éjfél körül átszállás és a reggeli órákban érkezünk a Seychelles-szigetekre. (Éjszaka a repülőn.) Reptéren várják a csoportot és transzfer a szállodába. A csoporttal nem megy Magyarországról idegenvezető, de Seychelles-en a programok során magyar nyelvű vezetés lesz. A helyi magyar idegenvezető a pihenős napokon nincs a csoporttal, de szükség esetén bár­mikor elérhető. Két szállodából lehet választani. Mindkét szál­loda közvetlenül a fehér homokos tengerparton található. A szállodák területén van édesvizű medence is, konditerem, spa részleg, sok napozóágy, napernyő (ingyenesek). A reggeli és a vacsora svédasztalos büfé, ital nélkül. A szobakategória, amiben utasain­kat elhelyezzük alapvetően parkra nézőek, hogyha bármilyen másmilyen kívánsága van, kérjük vegye fel a kapcsolatot iro­dánkkal. Arra is van lehetőség, hogy más kategóriájú, más szín­vonalú szállást foglaljunk Önöknek. Ilyen igény esetén is vegye fel kapcsolatot irodánkkal. A nap hátralévő részében pihenés, fürdés. Este vacsora.

3. NAP: MAHÉ

Pihenés, szabadprogram. Reggeli, vacsora a szállodában.

4. NAP: MAHÉ SZIGETTÚRA

Reggeli után a magyar idegenvezetővel bemegyünk Viktória (Seychelles 12.000 lakosú fővárosa, Mahé szigetén) köz­pontjába. A szigetet 1502-ben fedezték fel. Sokáig a kalózok rejtőzködtek a szigetek valamelyikén. Ma a világ egyik leg­elegánsabb üdülőhelye. A város közepén egy kis Big Ben óra­torony áll. Elmegyünk a piacra, ahol frissen kifogott halakat, helyi gyümölcsöket, zöldségeket láthatunk és ajándéktárgyakat vásárolhatunk. A belvárosban van egy tipikus hindu templom, melyet szintén lefényképezhetünk. Ezt követően bemehetünk a Nemzeti Múzeumba, ahol a sziget történelmét mutatják be a látogatóknak. A belvárosi séta után egy Botanikus kertet kere­sünk fel. Kb. 1 órát töltünk ott szabad nézelődéssel. Szerencsés esetben az ott lakó óriásteknősöket is láthatjuk.

5. NAP: MAHÉ

Pihenés, szabadprogram. Reggeli, vacsora a szállodában.

6. NAP: FAKULTATÍV PRASLIN - LA DIGUE KIRÁNDULÁS

Ezen a napon mindenki eldöntheti, hogy marad a szállodában, vagy eljön velünk egy látványos kirándulásra, mely során 2 szi­getet keresünk fel. Reggel transzfer Viktória kikötőjébe. Kb. 1 órás hajóutazás után érünk Praslin szigetére. Itt első utunk a Valleé de Mai pálmaerdőbe vezet, mely az UNESCO Világörökségei közé tar­tozik. Elsősorban a 6 különleges endemikus pálmafajta miatt - ami itt található -, került ez a botanikus kert a listára. Kb. 1 órát töltünk itt. Ezt követően elmegyünk az Ansa Lazio tengerpartra. Ez nyerte a világ legszebb tengerparti szakaszára kiírt szava­zást. Fehér homok, körös-körül hatalmas gránitsziklák a parton. A homok, mint a liszt olyan finomságú. Fürdés és snorkelingezési lehetőség. (Pipát, szemüveget vinni kell). Ezt követően vissza a kikötőbe és fél órás hajózás La Digue szigetre. A szi­get kb. 5 x 3 km. Itt lesz lehetőség megtekinteni egy kókusz feldolgozó üzemet, és láthatunk óriásteknősöket is. Aki akar napozik, pihen, de akinek kedve van, bérelhető biciklivel körbe­járhatja La Digue szigetét. Kb. 17 órakor indulunk vissza, Praslin, Mahé útvonalon, majd transzfer a szállodába. Fakultatív kirándulás Praslin, La Digue szigetekre hajóval, hely­színen gépjárművel: 200 EUR (jelentkezés a helyszínen).

7. NAP: MAHÉ

Pihenés, szabadprogram. Reggeli, vacsora a szállodában.

8. NAP: MAHÉ - ST. ANNA KIRÁNDULÁS

Ezen a napon lehet tovább pihenni, napozni a szállodánál, vagy akinek kedve van, kirándulhat a St. Anna Nemzeti Parkba. Transzfer a kikötőbe, majd üvegfenekű hajóval 1 órás út St. Anna szigetre. Útközben korallokban gyönyörködhetünk. Megérkezés után pihenés, napozás, snorkelingezés (szemüveget, pipát vinni kell). Aki szeretne, kb. 10 EUR extráért át lehet menni egy közeli szigetre, ahol óriásteknősöket is láthatnak. A programhoz grill ebéd is tartozik. Kb. 16 órakor indulunk vissza. Fakultatív St. Anna kirándulás: 85 EUR.

9. NAP: MAHÉ

Reggeli után elhelyezzük bőröndjeinket a csomagszobában, majd a délutáni indulásig még pihenhetünk, napozhatunk. Délután transzfer a repülőtérre és hazafelé indulunk. Éjszaka a repülőn.

10. NAP: ÁTSZÁLLÁS - BUDAPEST

Pár órai várakozás után átszállás és továbbutazunk Budapestre. A Liszt Ferenc Repülőtérre várható érkezés a reggeli órákban.


Oltásokkal kapcsolatos információkat weboldalunkon talál. Az útlevélnek a hazaérkezés napjától számítva még minimum 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

Szállás: 4 csillagos szálloda

Ellátás: Félpanzió

Közlekedés: Repülővel