Menü
Menü
Zágráb És Postojna Két Ünnep Között 2 Nap / 1 Éj ***
Horvátország / Horvát hegyvidék / Zágráb
Utazás módja: Busz
Ellátás: Félpanzió
Szálláskategória: Hotel ***
Szobatípus: Társítható szoba 1F
Időtartam: 1 éj
Utazás azonosító: 474328
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.

Rövid ismertető: Karácsony és szilveszter között nézzük meg együtt ezt a két ékszerdobozt! Zágráb és Ljubljana csodaszép ünnepi öltözetében, a Karácsonyi fénykert kihagyhatatlan, a Postojna-i cseppkőbarlang az élő betlehemi játékkal pedig páratlan!

Utazás: légkondicionált autóbusszal (videó, italautomata) Nincs éjszakai utazás!
Szükséges úti okmány: érvényes személyigazolvány vagy útlevél.

Szállás: Zágráb-ban Hotel 3*: 2-3 ágyas szobák, fürdőszoba, TV, ingyenes WiFi.

Ellátás (krt): 1 félpanzió (svédasztalos reggeli és menü ebéd).

Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Időpontok:
2020.december 27-28.

Program:
1. nap: Zágráb, Karácsonyi fénykert, karácsonyi vásár
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. Dél körül érkezés a horvát fővárosba. Városnézésünk során megnézzük ennek a varázslatos városnak a szépségét. Természetesen nem lehet kihagyni a főterét, a neobarokk Színház épületét. A felsővárosban megtekintjük a neogótikus stílusú Szt. Markó templomot és teret, a kőkaput és sok más, gazdag múlttal rendelkező épületet. Egyedülálló élményt kínál a "jeges park" is, ahol a korcsolyapályán kívül a parkot átszelő korcsolyautak is találhatók. Városnézés után a szállás elfoglalása és ebéd a szállodában, majd a késő délutáni órákban átmegyünk a Zágráb közelében található Salaj fénykertbe, melynek 2 millió kis lámpással feldíszített fái, bokrai, a fényárban úszó tavak és patakok hangulata egy karácsonyi mesébe varázsolja a felnőtteket és gyermekeket egyaránt (belépős). Higgyék el nekünk, ezt látni kell! A fénykert után visszatérünk Zágráb központjába, hogy láthassuk e csodás várost az esti díszfényben. Ismerkedünk a karácsonyi vásárral a város valamely terén, vagy kis utcáján, ahol felváltva sorakoznak a különböző stílusú standok, zenés műsorok, a sok ízletes forralt bor és vidám arcok. A szórakozást különböző stílusú zenék és bárpultok teszik teljessé, így minden korosztály felhőtlenül élvezheti a forgatagot. Kihagyhatatlan még a város belsejében található fényalagút elbűvölő látványa is! A késő esti órákban élményekkel telve visszabuszozunk szállodánkba.

2. nap: Ljubljana és Postojna-i cseppkőbarlang és élő Betlehemi játék
Ízletes reggeli után Szlovénia felé veszünk az irányt. Első megállónk a zöld ország fővárosa, Ljubljana, ahol barokk, reneszánsz és szecessziós épületek, gyönyörű hidak és parkok pompáznak ünnepi öltözetben. Városnézés után ki-ki kedve szerint sétálgathat a látnivalók és a karácsonyi vásár bűvöletében, vagy meglátogathatja (felvonóval) a történelmi emlékeket rejtő, a városra letekintő, lenyűgöző Ljubljana-i várat, ahol Batthyány Lajos, Magyarország első miniszterelnöke is raboskodott. Továbbutazás a Postojna-i cseppkőbarlang felé, ahol a több mint 20 km hosszú barlangrendszer csodálatos cseppkőképződményeit részben gyalog, részben kisvasútról tekinthetjük meg. A barlangban látható az egyedülálló, élő betlehemi játék, mely felejthetetlen élmény!! Élményekkel feltöltődve indulunk Magyarországra. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Felárak és belépők:
Üdülőhelyi díj 12 év felett: 1 000 Ft/fő.
Egyágyas felár: 4 500 Ft/fő.

Kedvezmények:3. ágyon:
 12 évig 3 000 Ft/fő

Belépők a helyszínen: kb 50 HRK/fő és 26 EUR/fő. 
Karácsony fénykert (kb 50 HRK/fő), Postojna csepkőbarlang (26 EUR/fő).

Minimum létszám: 35 fő.
Figyelem! Társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, programokat, szállást félpanzióval (reggeli és ebéd), magyar idegenvezetést.

A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját (EUB Nivo: 900 Ft/fő), útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 év felett), üdülőhelyi díjat, a kötelező audio guide költségét és a belépőket.