Menü
Menü
Csillagtúra Izraelben
Izrael / Körutazás Izraelben / Körutazás Izraelben
Utazás módja: Repülő
Ellátás: Félpanzió
Szálláskategória: Hotel ****
Szobatípus: 2 ágyas standard szoba
Időtartam: 4 éj
Utazás azonosító: 474630
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.

Út leírás:

Csillagtúrák Izraelben

Utazás időtartama: 5 nap/4 éjszaka

Indulási időpontok: IV. 30., VI. 5., IX. 9.

Utazás: az EL Al izraeli légitársaság közvetlen repülőjárataival Budapest-Tel Aviv-Budapest útvonalon,a kirándulások alatt légkondicionált autóbusszal

Elhelyezés: 4*-os szállodában,Netanya-n

Ellátás: félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli és vacsora)

Minimum létszám: 15 fő

1. nap:

Találkozás a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren reggel 7:30-kor, elutazás Budapestről 10:20-kor Tel-Avivba, érkezés 14:30-kor majd látogatás Tel-Aviv Jaffoba. Sétálunk Jaffo óvárosában és tovább utazunk Netanyara a szállásunkra.

2. nap:

Reggeli után Názáretben az angyali üdvözlet templomát nézzük meg. Barangolás a Genezáreti-tó partján fekvő szent helyekhez: Yardenitben megtekintjük a Jordán folyó hagyományos keresztelő helyét, majd Tiberiason keresztül Mária Magdolna születési helyének érintésével a Boldog mondások hegyére, majd Tabghába, a kenyér-és halszaporítás csodájának színhelyére utazunk. Utunkat Capernaumba folytatjuk, ellátogatunk a régi zsinagógához és Péter házához.

3. nap:

Reggeli után egész napos barangolás Jeruzsálemben. Először az Olajfák hegyéről lepillantunk az Óvárosra, innen a Nemzetek templomához megyünk, majd a Getshemani kertbe, ezek után barangolunk a Via Doloros-án majd a Szent Sír templomot látogatjuk meg, végül a Siratófal érintésével hagyjuk el az Óvárost. Délután látogatás Betlehemben ahol megtekintjük a pásztorok mezejét és a születés templomát.

4. nap:

Reggeli után elutazunk Jerikóba, ahol megtekintjük Zakeus fáját (amennyiben az aktuális politikai helyzet engedi) és annak történelmi részét. Továbbutazunk a Massadai erődhöz, mely Izrael szimbóluma. Herodes egykori erődítményeinek, palotájának a maradványai láthatók. Délután fürdőzés a Holt tengerben.

5. nap:

Reggeli után Haifába utazunk ahol a csodálatos Bahai kert látványában gyönyörködünk, utána Cesariában Heródes téli kikötőjét nézzük meg valamint az ókori színházat és a viaduktot. A délután hátralevő részében Tel-Avivban meglátogatjuk a híres Carmel piacot, ezt követően transzfer a Ben Gurion repülőtérre. Hazaérkezés Budapestre a menetrend függvényében, előreláthatóan a késő esti órákban.

Helyszínen kötelezően fizetendő szervízdíj 40,00 USD/fő

A díj a programokhoz szükséges belépőket és a kéziőpoggyászt tartalmazza, feladható poggyász felárért foglalható.


A csomagár minden kötelező költséget tartalmaz!