Kedves Követőink!
Napjainkban is utazhatnak és utaznak is emberek, csak sokkal kevesebben és kevesebb úticélra, mint “békeidőben”.
Szakmabeliként úgy éreztük, hogy nekünk is ki kell próbálni, végig kell járni, meg kell tapasztalni, milyen az utazás a Covid idején. 
Rövid gondolkodás után a Maldív szigetekre esett a választásunk, ezt tartjuk jelenleg a legbiztonságosabb, könnyen elérhető célterületnek. 

 


A Maldív Köztársaságba csak friss, negatív PCR teszttel engedik be a turistákat, egy-egy resort szigeten nagyon kevés vendég tartózkodik egyszerre, a létesítmények nagy része éjjel-nappal nyitott. A napi új fertőzöttek száma csupán 130 fő körül van országos szinten és eddig összesen - 2020 év eleje óta - 66! fő vesztette életét a koronavírus miatt. Messze alul maradnak a számok hazánk szomorú és sokkoló statisztikáihoz viszonyítva.


A nyaralószigeteken nagy gondot fordítanak a járványügyi intézkedésre, esélyt sem adva a vírus terjedésének. Tisztaság felső fokon, a szobákat naponta kétszer takarítják, az étterembe csak kézfertőtlenítés után lehet belépni, az ételekért maszkban kell a svédasztalhoz fáradni. 
Ami pedig igazán gyógyítja a testet és a lelket, az óceán ringása, a simogató napsugár és a varázslatos természet, amivel ott találkozik az ember.


Egy kedves partnerünktől kedvező lehetőséget kaptunk, így tudtunk egy hetet Veligandu Resort & SPA 5* szigeten eltölteni.  A sziget viszonylag kicsi, mégis nagyon tartalmas programokkal várják a turistákat, horgászat naplementekor, kora reggeli sznorkelltúra, naplementés delfin néző hajóút, vacsora egy lakatlan szigeten, zenés-táncos partik...stb. 
A jacuzzis villái tágasak és nagyon kényelmesek, néhány lépésre az óceántól.
Az étteremben az ázsiai ízvilág dominál, de mindenféle finomságot készítenek, odafigyelve az ételintoleranciától szenvedő vendégekre is. 
Malé repülőteréről körülbelül 25 perc alatt hidroplán transzferrer jutottunk a szigetre, melynek szervezése igazán profi volt. 
Hazaérve két negatív PCR teszttel 3 napon belül ki lehet szabadulni a karantén alól, akik pedig már átestek a betegségben és ezt pozitív antigén teszttel tudják bizonyítani, mentesülnek a hatósági karantén és a PCR teszt alól.

Minden percét élveztük az utazásunknak, kellő körültekintéssel, jó szívvel ajánljuk!

 

Kérdés esetén, vagy ajánlatért keressenek nyugodtan! 

 

info@sissytravel.hu
Tel.: 28/513-005
Mobil:20/80-81-802
H-P 8:30-16:30
Szo 8:30-12:30.