Menü
Menü
A bécsi repülőtér 20 km-re fekszik Bécs belvárosától, közvetlenül az A4-es keleti autópálya mellett, így gépkocsival gyorsan és egyszerűen megközelíthető.

PARKOLÁS KÖZVETLENÜL A REPÜLŐTÉREN

A bécsi repülőtéren 23 000 férőhelyes parkoló található. Különböző parkolási lehetőségek állnak az utasok rendelkezésére, amelyekből az időjárástól védett gyalogutak vezetnek a repülőtér épületébe:

-2 parkoló rövid idejű parkolásra (utasokat hozó K1, utasokkal távozó K3), a terminálok illetve az érkezési szint közelében 
-2 parkolóház PH3: 1-es és 1A-s Check-in; PH4: 3-as Check-in
-1 parkoló

MAZUR PARKOLÓ

A Mazur parkoló a bécsi repülőtér és Schwechat között fekszik, közvetlenül B9-es úton, és kedvező áron nyújt parkolási lehetőséget. A parkolási díjban benne van az Airport-Shuttle szolgáltatás ára is, amely az érkezési csarnoktól oda-vissza ingázik.

AKADÁLYMENTES PARKOLÁS

 A 3-as és a 4-es parkolóházban, valamint a C parkolóban mozgáskorlátozottak számára kijelölt parkolók állnak rendelkezésre. Amennyiben az osztrák közúti közlekedési rendjének 29b. § szerint bemutatja az európai csökkent mozgásképességű személyeknek kiállított igazolványát illetve a mozgáskorlátozottaknak kiállított EU-parkolási igazolványát, 50%-os árkedvezményt kap.

Az indulási terminálnál a ki- és beszállás idejére meg szabad állni!