Menü
Menü
Tájékoztató a személyes ügyintézésről

Irodánk mindent megtesz az irodában dolgozó kollegák és az Ügyfelek egészségének védelme érdekében, ezért:

  • Az irodába való belépéskor - hat éves kor felett - mindenki köteles orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.
  • A vírusterjedés kockázatának csökkentése érdekében az ügyféltérben csak azon Ügyfelek tartózkodhatnak, akiknek ügyintézőinknél az ügye intézése folyamatban van.
    Újabb Ügyfél akkor léphet be az ügyféltérbe, amikor ügyintézőnk felszabadul és az ügyét elintéző Ügyfél kilép az ügyféltérből. Az irodánk erre vonatkozó kérését kérjük, vegyék figyelembe! 
  • Az ügyféltérben annyi ideig tartózkodjon, amennyi ideig ügyintézése tart!
  • Látogatása során kérjük, hogy belépéskor, valamint az ügyintéző által történő azonosításkor arcát rövid időre tegye szabaddá! Ennek oka, hogy a szolgáltatások igénybevétele során az irodába érkező ügyfeleket kamerákkal rögzítjük, mely jogszabályból eredő bankbiztonsági előírás, továbbá a személyazonosság igazoló ellenőrzése minden személyes ügyintézés során jogszabályi előírás.
  • Amennyiben a következő állítások bármelyike igaz Önre az elmúlt 14 napra vonatkozólag kérjük, hogy a személyes ügyintézést kerülje el:

- Tartózkodott külföldön vagy külföldről hazaérkező személlyel érintkezett,

- Láz és/vagy koronavírus fertőzés jeleit érzékeli önmagán,

- Érintkezett fertőzött személlyel.

 

Köszönjük megértésüket!