Menü
Menü
Maldív-szigetek / Villa Park - Sun Island Resort****
Maldív-szigetek / Ari Atoll / Ari Atoll
Utazás módja: Repülővel
Ellátás: Félpanzió
Szálláskategória: Hotel ****
Szobatípus: Kétágyas szoba
Időtartam: 7 éj
Utazás azonosító: 520958
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Az időpontokat oldalirányú "seprő" mozdulattal lapozhatod is!
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézd meg az ajánlat részletes árinformációit.

Sun Island a South Ari Atollon helyezkedik el, a reptértől körülbelül 100 km-re. A sziget mérete 1.600 x 440 m, a légi transzfer Male-tól körülbelül 40 perc. Az utasok körében népszerű választás a jó ár-érték arány miatt.

Sun Island a South Ari Atollon helyezkedik el, a reptértől kb. 100 km-re. A sziget mérete 1.600 x 440 m, a légi transzfer Male-tól kb. 40 perc.

Szobák (beach villa) felszereltsége: Tenger felé néző terasz kerti bútorral, légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, minibár (térítés ell.), széf, telefon, TV, fürdőszobában zuhany, hajszárító, wifi

A szigeten más szobatípusok is választhatóak: deluxe beach villa, sunset beach villa, lagoon beach villa, beach villa with whirlpool (pezsgőfürdővel), beach pool villa (medencével), vízi villa.

Ellátás: Teljes panzió svédasztalos rendszerben. Felár ellenében all inclusive ellátás is foglalható.  

Szolgáltatások, sport: Étterem, bár, kávézó, disco, karaoke, SPA, masszázs, pezsgőfürdő, szauna, ajándék- és ékszerüzlet, fotósbolt, drogéria, orvos, játszótér.,medence, gyermekmedence, különféle sportpályák, jól felszerelt edzőterem, kerékpár, asztalitenisz, billiárd, a vízisport-centrumban szörf, vízisí, banán, kajak, fun tube, jetski, parasailing, búváriskola, naponta szervezett kirándulások (jelentkezni és fizetni a helyszínen lehet).

Utasaink az alábbi térítésmentes szolgáltatásokban részesülnek:

  • Üdvözlő ital érkezéskor
  • Tea/kávé bekészítés (1 szet/szoba/nap)
  • 2 üveg 0,5 literes víz/szoba/nap (egyágyas szoba esetén 1 üveg víz

Részvételi díjakat a repülőjegy árának változása befolyásolhatja!
 Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!

[VIDEO]



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!